KOOK MEE, EET MEE

De workshops en cursussen van Pasta Lorenzo zijn een groot succes. Omdat we steeds meer vraag kregen voor ‘pasta’-avonden voor grotere groepen, zijn we van start gegaan met ‘Kook mee, eet mee’.

Zin in een heerlijke avond waar u met een groep pasta maakt en deze daarna gezellig aan de grote tafel nuttigt? Zin in een bedrijfsuitje waar je de handen uit de mouwen moet steken en waar je samen een heerlijke, traditionele maaltijd bereidt? Bent u met een groep van tien tot zestien personen? Dan is ‘Kook mee, eet mee’ echt iets voor u.
Na een uitgebreide uitleg over de traditie en techniek van het pasta maken, gaan we in groepjes van twee zelf aan de slag. We maken de pasta op traditionele wijze en koken een saus zoals dat generatie op generatie in Italië gebeurt.

De avond start rond half zeven. Tegen acht uur is de maaltijd klaar en gaan we met zijn allen aan tafel. Naast de zelf gemaakte maaltijd serveren we een stuzzichino vooraf en bij de maaltijd wijn, water en brood. De avond duur tot ongeveer tien uur.

‘Kook mee, eet mee’ is dé ideale manier voor grote groepen om de ‘Pasta-Lorenzo’-ervaring mee te maken. De avond kost € 40,- per persoon.

Reserveren? Vul dan het reserveringsformulier hieronder in, of neem persoonlijk contact met ons op.

Inschrijven Kook Mee, Eet Mee

 

Bent u een mens?

BEKIJK ONZE ANDERE WORKSHOPS

Workshop

Tortellini

Traditionele Pasta

Cursus

Kook mee

eet mee