Spaghetti allo scoglio

keyboard_arrow_leftRecipes

Spaghetti allo scoglio

Serves: Time: Skill:

Heerlijk Zomers receptje!

  • Garnalen
  • Schelpdieren
  • Inktvisjes
  • Witte wijn
  • Knoflook
  • Verse Peterselie
  • Tomatenpuree
 
Maak de garnalen schoon, maar bewaar de koppen. Bruin de koppen in wat olijfolie, voeg
er dan wijn aan toe en wat water voor de schaaldierenbouillon. Doe wat olijfolie in een ander pannetje, voeg de schelpdieren toe en laat deze bruinen met wat wijn. Haal de schelpjes uit het kookvloeistof, bruin hierin de garnalen inktvisjes in. Voeg de tomatensaus en een beetje schaaldierenbouillon toe en bak paar minuutjes. Voeg
wat knoflook toe. Kook intussen de spaghetti in gezouten water, en doe die daarna bij de saus samen met een pepertje, peterselie en schelpdiertjes. Roer er een beetje olijfolie door en serveer.
Add this recipies ingredients to your basket. Add All Ingredientsshopping_basket